Nyheter

Fris höstmöte är tillbaka!

Efter ett långt uppehåll håller Fris hoppeligen äntligen ett fysiskt möte! Helgen den 23-24 oktober går en slags återkommande tradition inom förbundet, det årliga höstmötet, av stapeln. Evenemanget har av olika anledningar varit på paus sedan 2018, men är nu tillbaka och landar denna gång i Fagersta.

Foto: Fris

Helgen kommer att vara ett tillfälle för både gamla och nya föreningsmedlemmar (två per förening är välkomna) att bland annat mötas, inspireras och inspirera varandra!

På programmet står till exempel en presentation av resultaten från en alldeles färsk intern rapport som Paulina Kronqvist gjort, samt en workshop om Fris arbete med att ta fram en ny kommunikationsplan.

Förutom detta bjuds deltagarna även på rundtur i Fagersta, där en av Fris aktiva föreningar finns och där tidigare förbundsordförande Inger Nyblom Hermansson huserar. Det blir ett ypperligt tillfälle att mötas, umgås och avtacka henne personligen tillsammans med andra i Fris.

Vi önskar alla som har möjlighet att delta varmt välkomna och att samtliga Frisvänner får en skön höst!

Håll gärna utkik efter uppdateringar om helgen i sociala medier, på webben och i kommande Fris-Nytt.

Som sig bör i dessa pandemitider; med reservation för ändringar!


Här finns möjlighet att se hela höstmötesprogrammet på PDF:

Inbjudan Fris höstmöte 2021

För dig som ska medverka som föreningsrepresentant finns här en anmälningsblankett (observera att sista anmälningsdag är den 19 september):

Anmälan Fris höstmöte 2021

0

David Johansson


Lämna svar